PRISER FOR BEHANDLING

OG FYSIOTERAPI UDEN LÆGEHENVISNING:

Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark til alle fysioterapi-behandlinger.

​Første konsultation:

kr. 450,-​

​Normalbehandling:

kr. 300,-​

​Tillæg for IMS/tape:

kr. 75,-​

​Tillæg for behandlingstid efter kl. 19.00:

kr. 100,-​

AKUTTIDER afregnes uden tilskud fra henvisning og med et tillæg på regionens takster for tider udenfor åbningstiden.​

​SYGEFORSIKRING DANMARK

Sygeforsikringen "Danmark" yder tilskud til fysioterapeutisk behandling foretaget af autoriseret fysioterapeut både med og uden henvisning fra lægen. Det er en forudsætning, at behandlingen er omfattet at overenskomsten mellem Danske Fysioterapeuter og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Dette betyder, at "danmark" udbetaler tilskud til fysioterapeutisk behandling foretaget af autoriserede fysioterapeut uanset, om fysioterapeuten har ydernummer eller ej.

Der kan kun gives tilskud til én første konsultation i behandlingsforløbet for samme sygdomsaktivitet, og der kan maksimalt ydes tilskud til 1 normalbehandling kombineret med et tillæg for særlig tidskrævende indsats og /eller holdtræning samme dag.​

Din henvisning er gyldig i 1 år fra udstedelsesdatoen, hvis den tages i brug min. 2 mdr efter udstedelsdatoen og bruges jævnligt, så længe symptomerne passer til henvisningen.

Vedligeholdende behandling ydes kun uden tilskud.

Hvis henvisningen ikke er blevet brugt i 2 måneder afsluttes forløbet og det skal opstartes påny med en ny lægehenvisning.

I tilfælde af nye sygdomsforløb skal der anskaffes ny lægehenvisning.

Tilskud fra ”Sygeforsikring Danmark”

BEHANDLINGSTAKSTER MED LÆGEHENVISNING

BEHANDLINGSTAKSTER – FYSIOTERAPI MED LÆGEHENVISNING GIVER TILSKUD FRA SYGESIKRINGEN

DANSKE FYSIOTERAPEUTERS OVERENSKOMST:
Priserne for fysioterapi reguleres automatisk af overenskomsten mellem Danske Fysioterapeuter og Regionerne.

​Vederlagsfri fysioterapi ydes til patienter som har en paragraf 62- henvisning fra lægen og betyder, at de får dækket hele behandlingsudgiften.