Behandlingsordning

Kloster-Fysio tilbyder en fysioterapeutisk behandlingsordning, hvor vi behandler medarbejderne direkte på arbejdspladsen. Det er nemmest for Jer og sparer både dig og dine medarbejdere tid og besvær. I får tilknyttet jeres egen fysioterapeut, som ved præcis, hvordan I skal tage dårlige arbejdsvaner i opløbet og sikre, at de ikke sætter sig som gener eller skader, der går ud over medarbejdernes trivsel.

Vi kommer med håndgribelige løsninger, der er nemme at gå til. Vi tilbyder massage, triggerpunktsterapi, udspænding, mobilisering, vejledning og rådgivning. Vores behandlingsordning er nærværende, og I får fysioterapi og rådgivning af høj kvalitet. Det er nemt for alle, og du er ikke bare en klient i rækken. Dine medarbejderes trivsel og gode helbred er vores succes.

Return on investment – eller pengene tilbage. Punktum!

Vi har behandlingsordning med:

Sydbank Aabenraa

Sydbank Tønder