hjemmebehandling

Hos Kloster Fysio har vi stor erfaring med hjemmebehandling – og vi har stor fokus på kvalitet og nærvær. Vi kører i store dele af kommunen.

Hvis du har brug for fysioterapeutisk hjemmebehandling kan du ringe til os hos Kloster Fysio på tlf. 31 13 88 00. Vi kan hjælpe dig med at besvare eventuelle spørgsmål og fortælle dig, hvilke muligheder du har for at få behandling.

Langt de fleste af de patienter, der er berettiget til hjemmebehandling, falder ind under vederlagsfri fysioterapi, hvilket betyder at behandlingen er gratis.

Mere om vederlagsfri behandling

Hvis ikke din diagnose hører ind under den vederlagsfrie ordning betales der almindelige takster for hjemmebehandling jf. sygesikringens landsdækkende takster for fysioterapi.