fysioterapi hos Kloster Fysio

Hos Kloster Fysio tilbyder vi fysioterapi.

I fysioterapien kombinerer vi vores specielle dybe manuelle behandling med individuel øvelsesterapi – altså vi kombinerer behandling med træning.

Hos Kloster Fysio tilbyder vi følgende indenfor fysioterapi:

- Manuel behandling.

- IMS akupunktur.

- Laserterapi.

- Ultralyd.

- Mobilisering.

Vores fysioterapeuter er efteruddannet indenfor adskillige områder, og dækker samlet en bred vifte af problematikker.

Det er vigtigt for os, at det er et samarbejde med dig. Derfor uddanner vi også dig i din egen problematik således, at du kan tage vare på denne.

Vores tilgang er holistisk, hvormed intet kan stå alene. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dit behov.

Hvem kan få vederlagsfri behandling?

Du kan få vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en varig lidelse. Det vil sige, at sygesikringen betaler det fulde beløb for din behandling og træning.

Lidelsen kan skyldes et svært fysisk handicap eller en fremadskridende sygdom. Lidelsen kan også være medfødt eller opstået på et senere tidspunkt i livet.

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en diagnoseliste over de patienter og diagnoser, der er berettiget til vederlagsfri fysioterapi.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi kan du ringe til Kloster Fysio på tlf.: 31 13 88 00.

Se hvem der kan få Vederlagsfri Fysioterapi