Vederlagsfri fysioterapi hos Kloster Fysio

Vederlagsfri fysioterapi er et tilbud om gratis fysioterapi til nogle specielle patientgrupper med varige lidelser.

Hos Kloster fysio har vi mange års erfaring og stor ekspertise i at behandle og træne patienter med varige lidelser, svært fysiske handicaps eller progressive kroniske sygdomme.

Det er meget vigtigt, at patienten skal føle sig i gode hænder hos fysioterapeuten og på klinikken generelt. Patienten skal føle sig tryg og være fuldstændig bekendt med, at den pågældende fysioterapeut har ekspertisen til at håndtere netop din diagnose.

Hvem kan få vederlagsfri behandling?

Du kan få vederlagsfri fysioterapi, hvis du har en varig lidelse. Det vil sige, at sygesikringen betaler det fulde beløb for din behandling og træning.

Lidelsen kan skyldes et svært fysisk handicap eller en fremadskridende sygdom. Lidelsen kan også være medfødt eller opstået på et senere tidspunkt i livet.

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en diagnoseliste over de patienter og diagnoser, der er berettiget til vederlagsfri fysioterapi.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi kan du ringe til Kloster Fysio på tlf.: 31 13 88 00.

Se hvem der kan få Vederlagsfri Fysioterapi