​Akupunktur - IMS

IMS akupunktur (Intra Muskulær Stimulering) er primært beregnet til kroniske smertelidelser, der beror på en malfunktion af det perifere nervesystem og dermed en effektiv behandling til kroniske smerte. Teknikken finder forkortet muskulatur i de dybe muskler. Der er meget få bivirkninger.

IMS-akupunktur er videnskabelig velfunderet og baserer sig på kroppens anatomi, fysiologi og neurologi samt moderne smerteforståelse. Dermed også sagt at den ikke har kinesiske eller alternative hypoteser som grundlag for forståelsen af kroppens funktioner.

IMS er et effektivt værktøj der sammen med andre fysioterapeutiske undersøgelses- og behandlingskoncepter behandler en svær klientgruppe med stor succes – kroniske smertepatienter, ryg- og nakkepatienter, arthrose, whiplash, alle myofascielle smertebilleder, hovedpine, kæbeproblemer, kronisk tennis- og golfalbue, fibromyalgi og frossen skulder.

IMS tillæg: 75 ,- DKK